رويدادها
دوشنبه 20 خرداد 1398 برگزاری آزمونهای پیام نور مرکز اردبیل و حضور خردسالان در کنار مادران

برگزاری آزمونهای پایان ترم دانشگاه  پیام نور مرکز اردبیل

آزمونهای پایان ترم دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل همزمان با سراسر کشور از مورخ 1398/03/18 شروع و برگزار گردید .

این آزمونها که خود هموراه  خاطره های معمولا شیرین در ذهن دانشجویان و حتی کارکنان  دانشگاه را می سازد ، گاه نیز پذیرای صحنه های زیبا و دلپذیری است حضور کودکان ، خردسالان و آینده سازان این مرزو بوم  در کنار مادرانشان در این آزمونها  گل لبخند را بر چهره هر بیننده ای می شکوفاند. آرامش مادران این گلها در حین امتحان تعهد دانشگاه پیام نور و موفقیت آن را در اجرای شعار آموزش برای همه ، همه جا و همه وقت را خاطر نشان می کند . امید است تمام مادران و کودکان این مرزو بوم در راستای تحقق اهداف  والای نظام  مقدس جمهوری اسلامی ایران از برکت تعلیم ، تربیت و آموزش عالی بهره مند گردند.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل