رويدادها
دوشنبه 3 تیر 1398 مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج اساتید استان اردبیل طی صدور دو حکم جداگانه از سوی دکتر ابراهیمی:
معاون بسیج اساتید استان و مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان معرفی شدند.

طی احکام جداگانه که از سوی دکتر ابراهیمی، رئیس بسیج اساتید دانشگاههای استان صادر گردید، دکتر ولی اله خوش طینت بعنوان معاون آموزشی و تربیتی بسیج اساتید استان و دکتر محسن علائی مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان اردبیل منصوب شدند.

در مراسم تودیع و معارفه ای که به همین منظور و با حضور دکتر افسر روحی رئیس دانشگاه پیام نور استان اربیل، حجت الاسلام والمسلمین حمید علی نسب مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور اردبیل، دکتر ابراهیمی رئیس کانون بسیج اساتید دانشگاههای استان، دکتر بنایی رئیس دانشگاه پیام نور مرکزاردبیل و جمعی از اساتید بسیجی در دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل برگزار شد از زحمات 12 ساله دکتر خوش طینت در مسئولیت کانون بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان تقدیر شد.

دکتر ولی اله خوش طینت دانشیار رشته الهیات و مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان بود که از سال 1386 در این مسئولیت فعالیت داشت و از این پس در مسئولیت معاونت بسیج اساتید استان خواهد بود.

دکتر محسن علائی نیز استاد یار رشته علوم اجتماعی است که ریاست دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه پیام نور استان را عهده دار است.