تجمع اعتراض آمیز دانشگاهیان پیام نور اردبیل به مناسبت شهادت شیخ نمر

دانشگاهیان دانشگاه پیام نور اردبیل بعد از اقامه نماز ظهر و عصر با حضور در محوطه دانشگاه با سردادن شعارهای مرگ برآل سعود ،مرگ بروهابیت عمل ننگین آل سعود در به شهادت رساندن رهبرشیعیان عربستان محکوم کردند.

در این تجمع ضد استکباری بعد از قرائت بیانیه بسیج دانشجویی،حجت الاسلام حسنی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور اردبیل ضمن اشاره به ویژگی های بارز شیخ شهید نمر باقرالنمر،رهبر شیعیان عربستان،دست های استکبار در این حرکت ددمنشانه را نشانه نهایت خصومت دشمنان اسلام با شیعیان بیان داشت و افزود: شیخ شهید تنها به بهانه بیان حق و انجام فریضه امربه معروف و نهی از منکر همانند سید و سالار شهیدان امام حسین علیه السلام در سرزمین اسلام سرش از بدن جدا شد.

در این تجمع دکترمحرم زاده رئیس دانشگاه پیام نور استان،خانم دکتر سیفی رئیس مرکز ،دیگرمسئولین دانشگاه وجمعی ازدانشجویان حضورداشتند.