مراسم جشن بزرگ انقلاب در دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل
   به مناسبت گرامیداشت سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی جشن بزرگ انقلاب در مورخه 1394/11/20 در سالن ورزشی دانشگاه برگزار گردید. برنامه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید آغاز گردید. خیر مقدم گویی توسط ریاست محترم دانشگاه مرکز اردبیل سرکار خانم دکتر سیفی صورت گرفت. ایشان در سخنانشان ایراد کردند که پیام اصلی انقلاب اسلامی ماهیتی فرهنگی داشت و مبتنی بر اندیشه دینی و ارزش های معنوی بود. پیروزی انقلاب اسلامی به معنای محور پیام و ارزش های آن و به حرکت درآمدن موجی از خیزش های رهایی بخش در کشورهای اسلامی بود.
   ادامه برنامه با سخنرانی حجت السلام حسنی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه درباره اینکه امروز کشور ما ابر قدرتمند ترین کشور جهان است قدر رهبری خود را بدانیم و پشتیبان ولایت فقیه باشیم. امروز حفظ انقلاب بزرگترین تکلیف برای دانشجویان و جوانان است تا انقلاب را به صاحب اصلی اش آقا صاحب الزمان تحویل دهیم و آگاه باشیم دشمن به جای ما فکر نکند. سپس مراسم با سخنرانی دکتر محرم زاده ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان ادامه یافت ایشان نیز با اشاره به اینکه پشتیبان ولایت فقیه بمانیم و با رعایت اصول حاکم بر جامعه این عشق را به جامعه اسلامی نشان خواهیم داد. مراسم با اجرای برنامه های شاد و متنوع پایان یافت و در آخر برنامه از دانشجویان ممتاز علمی و فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل تجلیل به عمل آمد.