برگزاری اولین جلسه شورای فرهنگی در دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل

اولین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز اردبیل درسال 95 مورخ 95/1/23 ساعت 11 صبح با تلاوت آیاتی چند ازکلام الله مجید با حضور کلیه اعضای شورا به ریاست سرکار خانم دکتر سیفی ریاست محترم دانشگاه شروع شد. ریاست دانشگاه ضمن تشکر از تشکلها و کانونها جهت برگزاری و همکاری در برنامه های فرهنگی درسال 94، درخصوص سرلوحه قراردادن منویات مقام معظم رهبری درسال 95 که  باعنوان سال  " اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل " نامگذاری شده است، در تحقق فرهنگ اقتصاد مقاومتی در پیشبرد برنامه های فرهنگی دانشگاه سخنانی بیان نمود.

در ادامه جلسه کلیه درخواست ها و موضوعات رسیده به دبیرخانه شورای فرهنگی دانشگاه طرح گردید و پس از بحث و تبادل نظر، مواردی مورد تصویب قرار گرفت. ازمهمترین مصوبات این شورا می توان به : برگزاری اعتکاف دانشجویی، برپایی نمایشگاه حجاب و عفاف، برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع " چرا نماز؟ " و برگزاری اردوهای علمی - فرهنگی و جشن مبعث و جشن هلال اشاره کرد.