مدیر کل روابط عمومی دانشگاه پیام نور خبر داد : آغاز پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور /انتخاب رشته داوطلبان پذیرفته شده در کنکور سراسری مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: ثبت نام پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور همزمان با  انتخاب رشته داوطلبان کنکور سراسری از امروز ۱۴ مردادماه آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی، امیرحسین بهروز  افزود: دفترچه راهنماي ثبت نام و انتخاب رشته در پذيرش دوره‌هاي مذکور هم اکنون بر روي پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش قرار  گرفته است.
وی در خصوص پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی تصریح کرد: همه داوطلبان و متقاضيان می‌توانند براساس ضوابط و شرايط مندرج در این دفترچه راهنما براي پذيرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي به درگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته به روش اينترنتي، اقدام نمايند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت paziresh.pnu.ac.ir مراجعه نمایید